Sollicitatie
procedure.

Sollicitatie
procedure
.

 

Stap 1

Solliciteren

Reageer op de functie die jij leuk vindt via de solliciteerbutton onderaan de vacaturetekst. Vul je gegevens in en voeg je CV, met eventuele motivatie, toe. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Stap 2

Matching

We kijken of er een mogelijke match is tussen jou en Thorbecke. Als dat zo is, bellen we jou om kort kennis te maken en eventuele vragen en verwachtingen te bespreken. 

Stap 3

Gesprek

Als het telefonisch ‘klikt’, plannen we graag een gesprek in. Dit gesprek heb je met je toekomstige leidinggevende en eventuele andere collega’s. Afhankelijk van de functie kunnen er meerdere gesprekken zijn. Een assessment, referentiecheck of meeloopochtend kan onderdeel zijn van de procedure.

Stap 4

Aanbod

Als jij en wij enthousiast zijn, doen we je graag een aanbod! Wanneer je ons aanbod accepteert, ontvang je van ons jouw contract om digitaal te onderteken. Zodra je getekend hebt, maken we alles klaar voor een vliegende start van jouw carrière bij Thorbecke. 

Stap 5

Welkom!

Op jouw eerste werkdag begin je met een gezamenlijke onboarding. De eerste werkweek staat in het teken van kennismaken en inwerken. Met een inwerkprogramma op maat wordt jij daarna voorbereid om bij Thorbecke aan de slag te gaan. 

Zijn wij een match

Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met onze recruiter om de mogelijkheden te bespreken.