Hallo.

Wij zijn Thorbecke. Een nuchter, toegankelijk bedrijf waar zo’n 140 gedreven specialisten en adviseurs zowel op project- als detacheringsbasis werken voor publieke organisaties, zoals gemeenten, provincies, waterschappen en woningcorporaties. Bij Thorbecke kun je jouw kwaliteiten inzetten voor de publieke zaak en zo het verschil maken!
 
Wij kennen vier specialismes. Klik op de afbeelding voor meer informatie. 

Hallo.

Wij zijn Thorbecke. Een nuchter, toegankelijk bedrijf waar zo’n 140 gedreven specialisten en adviseurs zowel op project- als detacheringsbasis werken voor publieke organisaties, zoals gemeenten, provincies, waterschappen en woningcorporaties. Bij Thorbecke kun je jouw kwaliteiten inzetten voor de publieke zaak en zo het verschil maken!
 
Wij kennen vier specialismes. Klik op de afbeelding voor meer informatie. 

 

 

 

Gegevensbeheer

Ben jij bekend in de wereld van de WOZ of basisregistraties? 

 

 

 

Vastgoed taxaties

Ingeschreven in één of meerdere kamers van het NRVT en is jouw passie uiteenlopende taxaties verrichten? 

 

 

 

 

Juridische zaken

Graag aan de slag als planschade, nadeelcompensatie of RO jurist? 

 

 

 

Informatiemanagement

Impact maken bij publieke organisaties in diverse rollen op het gebied van informatiemanagement? 

 

Onze kernwaarden

In samenspraak met ons personeel hebben wij in 2022 onze kernwaarden herzien.
Herken jij jezelf ook in deze waarden?
Deskundig
Persoonlijk
Samenwerken
Doortastend

Onze missie

Door daadkracht én in samenwerking publieke organisaties verder brengen"

Onze missie

Door daadkracht en in samenwerking publieke organisaties verder brengen"

Onze directie

Met ingang van 1 september 2023 maakt Thorbecke onderdeel uit van Team Eiffel. De directie is daarbij overgedragen aan Michel te Riele. 
Voor een goede overdracht blijven Leijn de Wolf (algemeen directeur) en Piter Holwerda (commercieel directeur) nog tot eind 2023 aan Thorbecke verbonden. Het huidige management van Thorbecke gaat in z’n geheel mee naar Team EIFFEL en ook de naam Thorbecke blijft. 
Als onderdeel van Team Eiffel kunnen we onze medewerkers veel nieuwe kansen en doorgroeimogelijkheden bieden.

 

Vlnr: Leijn de Wolf (scheidend algemeen directeur), Karima van Zadelhoff-Charrat (Chief People Officer bij Team EIFFEL), Michel te Riele (Directeur Lokale Overheid bij Team Eiffel) en Piter Holwerda (scheidend commercieel directeur). 
 

Onze bedrijfsuitjes en bijeenkomsten

Bij Thorbecke geloven we dat sterke relaties en teambuilding de sleutel zijn tot succes.
Daarom organiseren we inspirerende en leuke bedrijfsuitjes en bijeenkomsten die onze collega’s dichter bij elkaar brengen!
Bekijk hieronder een impressie van ons 25 jarig jubileumfeest.

Teamuitjes en jaarlijks Thorbecke feest

93% van onze werknemers is blij met de collega’s binnen Thorbecke! Om elkaar bij elkaar te brengen, kennis uit te wisselen en de samenwerking te versterken organiseren wij verschillende uitjes en bijeenkomsten gedurende het jaar!

(W)eet en win

Thorbecke organiseert twee keer per jaar (W)eet en win, een gezellige, leerzame middag & avond, waarbij kennis en ontwikkelingen uit de praktijk worden gedeeld voor en door collega’s. Vervolgens eten we samen en sluiten we de avond af met een interactief spel en een borrel.

Eindejaarsbijeenkomst 

De nieuwe jaarplannen zijn klaar en er is zicht op de resultaten van het afgelopen jaar. Een goed moment om terug én vooruit te kijken. Wat hebben we bereikt en waar gaan we naar toe? Maar vooral is deze december bijeenkomst een feestelijke, smakelijke afsluiting van het jaar!

Thorbecke en duurzaamheid (MVO) 

Duurzaam én maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vinden wij erg belangrijk. Het vormt een vast onderdeel van onze bedrijfsvoering. We hebben aandacht voor het milieu, de maatschappij en de mens. Zo is ons kantoor energiezuinig, werken we zoveel mogelijk digitaal en hebben we een CO2 neutraal wagenpark. We hebben oog voor onze medewerkers en hun veiligheid en gezondheid. We investeren in persoonlijke ontwikkeling door het volgen van opleidingen en permanente educatie. Lees hier meer over ontwikkeling binnen Thorbecke! 

Ook zijn we maatschappelijk betrokken. We werken samen met hogescholen en geven gastcolleges. We bieden daarnaast (meeloop) stage- en afstudeerplekken aan. Ook steunen we diverse goede doelen, stimuleren we een gezonde levensstijl en helpen we medewerkers als zij zich inzetten voor het goede doel!

Zijn wij een match

Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met onze recruiter om de mogelijkheden te bespreken.