Ontwikkeling.

Ontwikkeling.

 

Bij Thorbecke vinden we het belangrijk dat je met plezier en vol energie naar je werk gaat. Dat krijg je onder andere door jezelf te kunnen ontwikkelen. Bij ons krijg je veel ruimte om zelf sturing te geven aan je eigen loopbaan. Wij ondersteunen en stimuleren je om jouw ambities en persoonlijke doelstellingen te kunnen halen ook door middel van het volgen van inhoudelijke opleidingen of gericht op persoonlijke ontwikkeling. Door aandacht te hebben voor wat je wilt en hier regelmatig met je over in gesprek te gaan helpen we je graag verder. Uitgeleerd ben je nooit bij Thorbecke en onze interne en externe opleidingsmogelijkheden helpen daarbij op ieder niveau en voor elke functie. 


Als jij groeit, groeit Thorbecke"

 
 
Als jij groeit, groeit Thorbecke"
 

Traineeship

Ben je klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen? Het 2-jarige Thorbecke Traineeship biedt jou dé perfecte springplank om je talenten te ontwikkelen en een vliegende start te maken in de wereld van taxaties en gegevensbeheer. Of je nu net bent afgestudeerd of een enthousiaste zij-instromer bent, ons programma is ontworpen om jouw vaardigheden aan te scherpen, je kennis te vergroten en je te laten groeien als professional.

Het 2-jarige Thorbecke Traineeship is een mooie kans om hands-on ervaring op projectbasis of vanuit een detacheringsopdracht op te doen. Met persoonlijke begeleiding, aansluitende interne of externe opdracht, gemotiveerde medetrainees en een maandelijkse traineedag ontwikkel jij je razendsnel in dit nieuwe vakgebied. 
Je start na indiensttreding met een tweeweekse inwerkweek op ons hoofdkantoor in Zwolle. Na deze inwerkperiode ga je op een intern (bezwaarafhandeling)project aan de slag waarna je doorgaat op een passende interne of externe opdracht!

Jaar 1: Wij zorgen dat je de basis goed beheerst. Je kan ontdekken welke aspecten van het vakgebied jou het meeste aanspreken en behaal je al diverse certificaten. 
Jaar 2: Je gaat je specialiseren richting taxaties of gegevensbeheer/functioneel beheer.

Direct naar de vacature? Klik hier 

Stage of afstuderen?

Specialistische kennis en ervaring is binnen Thorbecke veelvoudig aanwezig. Zowel bij gegevensbeheer, informatiemanagement, juridische zaken en vastgoed taxaties werken ervaren specialisten die je graag helpen in jouw onderzoek of meewerkstage. We koppelen je aan een stagebegeleider die je zowel inhoudelijk maar ook persoonlijk zal ondersteunen, geven je tijd om aan schoolopdrachten of je onderzoek te werken en doen er alles aan om een leerzame en leuke stage te bieden! In welk team kom jij terecht?

Direct naar onze stagevacatures? Klik hier

Ontmoet je toekomstige collega’s

Wat het werken bij Thorbecke extra leuk maakt? Dat zijn kundige, enthousiaste collega’s 
die graag met je samenwerken en bij de koffiemachine een praatje met je aanknopen! Maak alvast kennis met… 

Ook op zoek naar een (afstudeer)stageplek?

Check hier de vacatures. Of liever meteen in jouw vakgebied aan de slag als werkstudent? Bekijk de mogelijkheden hier!